Skip to content

Visumregler

Visumregler for danskere, der skal til Nepal.

Visumforhold 

Der er visumpligt for danskere, der ønsker at rejse til Nepal. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder udover dit forventede ophold i Nepal. Danske statsborgere skal være i besiddelse af et gyldigt visum for at rejse ind i Nepal. Det er muligt at opnå lufthavnsvisum, men det tilrådes at indhente visum inden ankomst til Nepal.

Yderligere oplysninger om visum kan fås fra den nepalesiske ambassade i København, og visumansøgningsskema findes på Dansk-Nepalesisk Selskabs hjemmeside. Endelig findes der yderligere oplysninger på det nepalesiske indenrigsministeriums (Department of Immigration) hjemmeside.

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/

Forlængelse

Evt. forlængelse af visum efter ankomsten til Nepal rettes ved personligt fremmøde til de nepalesiske immigrationsmyndigheder i Kathmandu. Opmærksomheden henledes på, at der gives bøder for overtrædelse af visumperioden.

Vigtigt 

Det anbefales altid at have et kopi af pas og visum. I tilfælde af et mistet pas, er det en stor fordel at være i besiddelse af et kopi. Dette gør det nemmere at udstede et nødpas og re-etablere det nepalesiske visum.


 

For further information, contact the Embassy of Denmark:

Telephone: +977(1)441 3010
Fax: +977 (1) 441 1409
Email: ktmamb@um.dk
Address:

761 Neel Saraswati Marg
P.O. Box 6332
Lazimpat, Kathmandu